Tornem amb els tallers de cuina!

Quin any més estrany aquest 2020! Ens ha tocat viure una experiència que només havíem vist en les pel·lícules.

A més, per desgràcia, aquesta pandèmia és molt real i ens ha afectat a tots d’una manera o altra.

En primer lloc, a nosaltres ens ha suposat el tancament total de les nostres botigues per tot el període que ha durat el confinament.

I, en segon lloc, perquè hem hagut de parar una de les activitats que més ens agrada fer: els nostres tallers de cuina.

Però ens sentim afortunats per poder continuar al vostre costat i per poder tornar a programar classes de cuina al nostre EspaiCuina del carrer Pallars 224.

Ens posem les piles de nou, amb noves mesures de seguretat davant el Covid-19.

En conseqüència, els aforaments seran més reduïts i s’extremaran les mesures d’higiene.

Però estem segurs que els gaudirem igual!

COM FUNCIONEN ELS NOSTRES TALLERS

Els nostres tallers estan pensats per a gaudir de la cuina, en un ambient relaxat i familiar. Són pràctics i participatius, tots cuinem.

A més, no hi ha pretensions, no hi ha millor ni pitjor, només bon rotllo i ganes d’aprendre.

Així que, a l’arribar al taller al nostre EspaiCuina del carrer Pallars 224, t’ho trobaràs tot preparat.

També et donem l’imprescindible i et busquem un lloc en el qual et trobis còmode. Els teus objectes personals sempre estaran amb tu.

La nostra xef, Marta Codina us explicarà què fareu i presentarà els ingredients.

Primer, començarem fent la mise en place, que és l’organització o preparació dels ingredients.

I després, ja podrem començar a cuinar.

Finalment, a l’acabar, tastarem les elaboracions. Les quantitats solen variar, però sol ser un tast o degustació.

La durada total dels tallers sol ser de 2 hores, depenent de les receptes.

La planificació dels tallers i la seva temàtica es defineix trimestralment i els publiquem en xarxes i a la nostra pàgina web www.angelteixido.com.

Les inscripcions es poden fer a través de la nostra botiga online a la pàgina web, o bé a la nostra botiga del carrer Pallars 224.

Condicions COVID-19

– Aforament reduït i reorganització de distàncies.

– Els participants han d’arribar amb mascareta i seguir tot el taller amb la mateixa.

– A l’arribar, es pendrà la temperatura a cada assistent, s’apuntarà en una llista el nom, la data i hora d’arribada, el telèfon i la temperatura corporal.

– Es facilitarà un davantal d’un sol ús, protecció per al calçat i es rentaran les mans amb aigua i sabó + gel hidroalcohòlic.

– Si ho desitgeu, podeu fer servir guants, però no és obligatori.

– Es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament del curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

– L’espai estarà desinfectat. Els materials de parament seguiran una rutina d’extrema neteja i les mercaderies seran desinfectades, sobretot el producte fresc. Utilitzarem més material d’un sol ús.

– A cada persona se li lliurarà un dossier amb les receptes, un boli i una ampolla d’aigua.

GARANTIES DE CANCELACIÓ I CONDICIONS DE RESERVA

Condicions de reserva i cancelació de tallers i cursos de cuina:

  1. S’ha d’abonar la totalitat de l’import de la reserva per avançat. Pots fer el pagament online amb targeta de crèdit o dèbit a través dels servidors de el sistema de pagament segur en línia. Si ho prefereixes, també podem facilitar el nostre número de compte per pagar mitjançant transferència bancària, o pots visitar-nos al nostre local a Pallars 224 per pagar en efectiu o targeta.
  1. Les reserves no es consideraran formalment efectuades fins a comprovar correctament la recepció de l’pagament corresponent. Si per algun motiu no es pot fer aquesta comprovació, ens reservem la possibilitat de cedir la teva plaça a una altra persona.
  1. Si necessites canviar de plans, pots comunicar-ho amb un termini de 72 h d’antelació. Passat aquest termini, no s’admeten canvis ni devolucions, i només podràs cedir la teva plaça a un amic o conegut. Si no us presenteu a l’taller i no has avisat amb l’antelació prevista, no podem fer canvis ni tornar-te el import. Això també afecta les targetes o cupons regal.
  1. Si nosaltres cancel·lem un taller perquè no s’arriba al nombre mínim viable de participants, o per qualsevol altre motiu, t’avisarem immediatament i et proposarem una alternativa o et retornarem els diners sense cap inconvenient. Reservat el dret a cancel·lar qualsevol activitat per qualsevol motiu al nostre propi criteri, sense que aquesta cancel·lació pugui comportar cap tipus de compensació més enllà de la devolució de l’import prèviament abonat pel taller cancel·lat.
  1. Si vens per un codi promocional o per un sorteig o qualsevol altre tipus de plaça gratuïta tampoc admet cap tipus de cancel·lació.
  1. La realització d’una reserva implica l’acceptació de les presents condicions.
  1. Donada l’excepcionalitat de el moment actual per l’afectació de l’Covid 19, en casos en què els usuaris no puguin assistir a un taller, per infecció o per romandre en quarantena durant aquest període; s’emetrà un val per valor de el mateix. En aquests casos haurem de verificar que, a el tornar a taller, la persona estigui completament sana.