Si alguna cosa caracteritza la cuina francesa és l’ús de les paelles de ferro.

I per això, no és estrany que els dos fabricants més coneguts d’aquestes paelles siguin francesos. Les conegudes marques D’Buyer i Le Creuset.

logo DeBuyer

A la visita que vam realitzar a Frankfurt al febrer (abans d’aquest desastre de l’Covid-19) vam estar a l’estand de la marca De Buyer i, encara que ja les coneixíem i les havíem tingut a les nostres botigues, ens van tornar a captivar així com la resta dels seus productes.

Perquè, encara que és veritat que el producte estrella de De Buyer és la seva paella Mineral B, tenen més de 2000 referències. I, per què amb més de 180 anys d’història, De Buyer elabora els seus productes cuidant tots els detalls, amb rigor absolut i un compromís de sostenibilitat. En conseqüència, els seus productes estan fets per durar.
Per tot això, van ser distingits pel Govern Francès amb l’etiqueta de Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), en reconeixement de la seva tasca com a empresa francesa tradicional amb mètodes artesanals i excel•lència industrial.
Precisament per aquestes raons, avui us oferim a les nostres botigues la possibilitat de tocar i comprar la línia de paelles De Buyer Mineral B.
Fabricades artesanalment en ferro, sense emprar productes químics ni recobriments estranys ni metalls pesats.
El procés de fabricació de De Buyer és bastant senzill: és una planxa de ferro a la qual li donen forma, li apliquen una capa protectora de cera orgànica d’abelles i li reblen el mànec. Una senzillesa que li atorga una durabilitat extrema. Us deixem un vídeo perquè vegeu el procés.

A més, són ideals tant per daurar carns com per saltar vegetals o fer ous fregits.
Aptes per a totes les fonts de calor inclosa la inducció.
Es poden ficar senceres al forn a el no tenir mànec de fusta (poden anar a el forn a 200 º C durant deu minuts). Això és ideal per gratinar o per donar un cop de calor a les teves receptes.
A nosaltres ens encanten i, encara que els seus detractors diran que pesen, i que cal cuidar-les, ens és igual.
És veritat, pesen més que les paelles d’alumini o acer pel que no te les recomanem per fer una truita de patates. I sí, també requereixen unes atencions especials com rentar a mà i assecar per evitar l’oxidació.
I si les guardes pintades en oli, millor.
Però no tenim cura també les nostres peces delicades i que més ens agraden i millor ens sentin? Doncs això és precisament el que fem amb les nostres paelles favorites.
I si ho fas, elles et correspondran. No és estrany veure en moltes cuines de França aquestes paelles amb 15 i 20 anys en perfecte estat de revista! Passa per les nostres botigues i practica la cuina sana!

Mineral B 2