Tierra de Guzzini

Terra és el nom de la nova col·lecció de Guzzini, que ja tenim a les nostres botigues al costat de totes les seves novetats !!

Una marca emblemàtica, made in Italy. Fabricants des de 1912.

També, una de les marques pioneres en introduir el plexiglàs en la fabricació d’objectes per a la casa.

Amb nombrosos premis de disseny i reconeixements en el seu haver, ha anat evolucionant en l’estudi de nous materials plàstics i altres reciclables amb les seves infinites potencialitats.

Fruit d’això, és el seu nou programa de fabricació CIRCLE.

Així, l’etiqueta CIRCLE identifica productes ecosostenibles i amb millors prestacions funcionals.

Amb CIRCLE es valoritza la relació entre l’ésser humà i el medi ambient, creant productes pensant en la seva recuperació i en el seu futur destí, formal i funcional.

Com a resultat, els productes han estat creats a partir de materials de reciclatge que, mitjançant un complex procés de transformació basat en la investigació, la tecnologia i el disseny, dóna vida a nous i elegants objectes.

TERRA és una de les noves col·leccions de el programa CIRCLE d’@fratelliGuzzini.

Probablement, la revolució pel que fa a materials i estil.

Delicades enciameres, bols, fonts i gerres per donar un toc de distinció i sostenibilitat a la teva taula.

El disseny recorda els atuells realitzades amb el torn. El signe gràfic circular, intencionadament irregular, atorga un aspecte artesanal a aquesta col·lecció, de colors inspirats en la calidesa de la terra i la natura.

Però la realitat és que la col·lecció TERRA està produïda a partir d’ampolles rebutjades d’aigua de 1.5L. Cada producte porta etiquetatge el nombre d’ampolles usat per a la seva fabricació.

De la resta de productes d’aquesta icònica marca, destaquem la seva nova centrifuga d’amanida, els seus pràctics contenidors d’aliments i una infinitat d’útils per a la teva cuina que et faran la vida més fàcil i divertida.

No deixeu de passar per les nostres botigues i preguntar pels seus productes. Veureu com el seu disseny i qualitat us deixen enamorat @ s!