Bosses Stasher de silicona platinum

La utilització diària de bosses de plàstic provoca una quantitat enorme de residus a força de petroli que estan causant un dany desastrós al medi ambient i reciclar sols no és la resposta.

Emprar productes reutilitzables i substituts del plàstic és el primer pas per a contribuir entre tots a crear un planeta sense plàstics.

Petits canvis en els nostres hàbits poden tenir un gran impacte.

Per això a Teixidó us hem portat els envasos Stasher.

Els envasos Stasher són l’última novetat en accessoris per a guardar aliments de forma hermètica, segura i protegint el medi ambient.

Fabricats en silicona platí de qualitat i gràcies al tancament innovador Pinch-loc ™ i al fet que el material de què està fet l’envàs no té porus, s’impedeix el creixement bacterià.

D’aquesta manera el menjar estarà més fresc i més net.

Te la comoditat del plàstic però sense els seus efectes negatius sobre la salut i el medi ambient.

A diferència dels plàstics convencionals, la silicona platí no allibera substàncies nocives en els aliments quan s’escalfa.

A més es pot utilitzar una vegada i una altra, evitant crear residus.

Aquesta era la filosofia de la seva fundadora Kat Nouri que va crear l’empresa amb la idea de reflectir els seus ideals centrats en la positivitat, l’activisme, el benestar i la transparència.

Utilitats de les bosses Stasher

Tant si són verdures, carns, embotits, formatges o menjars preparats, Stasher és la solució ideal per a l’emmagatzematge dels aliments i els manté frescos durant més temps.

També protegeix de manera efectiva als aliments de les cremades per congelació.

Per exemple, pots guardar porcions de la teva salsa de tomàquet favorita i congelar-la. Gaudiràs d’aquesta salsa fresca en qualsevol moment.

També marinar carn i peix és molt fàcil. El tancament segur evita que l’marinat es filtri i ho tanca de manera segura i higiènica.

La silicona platino de Stasher és perfectament adequada per descongelar aliments al microones o escalfar-los. L’única cosa a tenir en compte és deixar obert el recipient abans de escalfar-lo al microones.

També pots fer servir les teves bosses Stasher per fer cocció al vapor. Ficar verdures fresques o congelades, afegir una mica d’oli d’oliva, herbes aromàtiques i espècies al gust. Tancar bé el Stasher i ficar la bossa en aigua bullint. Passats uns 10 minuts podràs gaudir de deliciosa verdura al vapor. No es perdran vitamines ni nutrients en el teu menjar. A més els ingredients conservaran tot el seu sabor.

Amb el mètode de cuina Sous Vide,  els ingredients es segellen hermèticament a la borsa i es poden cuinar fins a 6 hores en aigua a baixa temperatura dins la teva bossa. Tot es cuina de manera uniforme i el menjar es manté sucós.

A diferència de les bosses de plàstic d’ús comú, la silicona de  Stasher no emet substàncies perilloses durant la cocció dels aliments.

Stasher no només convenç per les seves múltiples aplicacions sinó també pel seu senzill i versàtil ús.

I per rentar, al rentavaixelles!

En tres mides i colors diferents, les trobaràs a les nostres botigues.