Taller de cuina per nens Petit Gran Xef

Les vacances ja s’acaben i nosaltres ja estem treballant en el nou curs que comença. I el primer que hem decidit és que farem pels nens.

Perque El Petit Gran Xef es el primer curs de cuina amb el que vàrem estrenar el nostre Espai Cuina de la botiga del carrer Pallars 224 i el que més ens agrada explicar-vos.

Y com sempre ens agrada dir, els nens a la cuina tenen moltes coses per practicar: la paciència a l’hora d’esperar que un pastís surti del forn, la destresa manual a l’hora de muntar un plat, el disseny pensant la millor presentació, la capacitat d’observar com va evolucionant un plat i l’autocontrol si els resultats no són els esperats.

A més, als nostres tallers també aprendran a treballar en equip, a responsabilitzar-se de les seves tasques i a compartir riures i balls amb els companys.

De fet, el poder desenvolupar-se a la cuina els hi dona també independència i millora la seva autoestima.

També és molt important que els nens/es prenguin consciència sobre la importància d’una bona alimentació i, això, només és possible des del coneixement. La nutrició i els bons hàbits alimentaris s’han d’aprendre de ben petits!

I com ja es habitual, la nostra xef, la Marta Codina ens ha preparat unes sessions molt interessants i divertides pel nostre Petit Gran Xef, aquesta vegada combinant una sessió de cuina tradicional amb una de rebosteria, que sabem que als nens els hi encanta. No només pel dolç sino per la possibilitat de creació a l’hora d’emplatar i decorar postres i pastissos.

Tot seguit, us deixem les dates i les temàtiques dels tallers d’aquest trimestre. Com sempre, podeu agafar el curs sencer o tallers individuals! El preu del curs sencer es de 165€ i els tallers individuals 18€.

Dates i tallers

* SESSIÓ 1 CUINA (2019.09.27) CUINA DE L’ÀVIA

Aprendrem a fer una recepta tradicional com és els FIDEUS A LA CASSOLA, amb pollastre i costella de porc molt tendra i un sofregit a base d’all, ceba i tomàquet. S’ho menjaran en un tres i -plas!

* SESSIÓ 2 CUINA (2019.10.11) PASTA

Farem pasta fresca per confeccionar uns raviolis farcits DE CARBASSA I FORMATGE. Mamma mia!

* SESSIÓ 3 CUINA (2019.10.25) ARRÒS

Quants tipus d’arròs coneixes? En aquesta classe aprendrem els tipus d’arròs i confeccionarem una recepta molt japonesa, Katsudon (bol d’arròs amb porc arrebossat)

* SESSIÓ 4 CUINA (2019.11.15) VERDURES

Per al fred res millor que una cremeta de verdures ben calentona, oi? Farem CREMA DE CARBASSÓ amb cruixent de pernil i ou poché.

* SESSIÓ 5 CUINA (2019.11.29) PEIX

Aprendrem a preparar una recepta molt british,  FISH & CHIPS, amb el seu arrebossat cruixent per fora i cremós per dins. Modificarem les xips per fer-les més saludables.

** SESSIÓ 1 PASTISSERIA (2019.10.04) Cup cakes RED VELVET

** SESSIÓ 2 PASTISSERIA (2019.10.18) DONUTS SALUDABLES

** SESSIÓ 3 PASTISSERIA (2019.11.08) Carrot CAKE

** SESSIÓ 4 PASTISSERIA (2019.11.22) PASTÍS SACHER

** SESSIÓ 5 PASTISSERIA (2019.12.13) CINNAMON ROLLS I COOKIES DE XOCOLATA

Podeu fer la vostra incripció aquí:

https://angelteixido.com/taula_cuina/talleres/561-792-taller-petit-gran-xef.html#/272-sesion-curso_completo