Tallers a l’Espai Cuina de Teixidó! Tornem!!

Doncs sí, ja ha passat més d’un any des que el març del 2020 ens vam adonar de la magnitud de la pandèmia que havia posat la nostra vida de l’inrevés.

Una pandèmia mundial que ha canviat moltes coses en els nostres valors, costums i en la forma de percebre el dia a dia.

En aquest sentit, fa més d’un any que en el EspaiCuina de la nostra botiga Teixidó del carrer Pallars, no realitzem una de les activitats que més ens agraden i que ens diferencien: els nostres tallers de cuina.

Durant aquest temps hem estat treballant per poder tornar a oferir-tallers participatius, educatius, pràctics i divertits, sempre relacionats amb la amb la gastronomia i la salut.

Noves Incorporacions!

I és per això, que aquest any hem incorporat al nostre equip una nova xef.

A més de la nostra mediàtica i excepcional cuinera professional, Marta Codina, especialista en cuina japonesa, hem complementat l’equip amb Lola Martí.

La Lola es terapeuta nutricional i ortomolecular.

I em preguntareu, ortomolecular? Això que és?

Doncs la nutrició ortomolecular busca millorar la salut a través dels nutrients bàsics, com aminoàcids, vitamines i minerals que no són obtinguts mitjançant els aliments, per via de suplementació nutricional.

Aprendre a cuidar-se a través de l’alimentació hauria de ser, sota el meu punt de vista, assignatura obligada en totes les escoles.

És per això que hem volgut afegir aquest plus educatiu en algun dels nostres tallers, com el que impartirem de “Alimentació i Menopausa” o en els de “Iniciació a la cuina vegana”.

I tot això sense oblidar els nostres icònics tallers de cuina Japonesa i de pasta fresca de la mà de Marta Codina.

A poc a poc, us anirem presentant la nostra oferta de tallers i, ja us avancem que estem oberts a peticions i suggeriments!

De moment, us presentem calendari per octubre i novembre.

Sempre adaptats a la situació existent i respectant totes les mesures covid d’aforament reduït i ús de la mascareta durant les classes.

Volem conèixer els vostres interessos i inquietuds a nivell culinari.

Contacteu amb nosaltres i fer-nos arribar els vostres suggeriments, via mail (teixido@angelteixido.com) o per xarxes @TeixidoBotiga.

I per apuntar-vos als nostres tallers, us deixem l’enllaç!

https://angelteixido.com/taula_cuina/487-talleres