Som Comerç Verd!

Estem molt contents d’anunciar-vos que a Teixidó ja formem part de la llista de botigues certificades com a Comerç  Verd per l’entitat oficial Rezero.

Que vol dir això?

Comerç Verd és una iniciativa pensada per identificar i donar a conèixer aquells petits comerços de proximitat que tenen a la venta una oferta en la línia d’un consum responsable.

L’anomenat consum responsable és un nou estil de vida que pretén millorar les condicions de vida dels éssers humans, dels animals i del medi ambient mitjançant un consum ètic.

A Teixidó sabem que la societat és cada vegada més conscient del seu consum i cerca el comerç que ofereix productes i serveis més respectuosos amb el medi ambient i la salut.

Per això, ens esforcem a portar a les nostres botigues aquells productes que millor responen a aquesta necessitat de ser responsables en els nostre hàbits de consum.

Com ho fem?

Volem oferir-vos la possibilitat de reduir al màxim els embolcalls o els productes en safates de porexpan, amb molt de plàstic o cartró o bosses innecessàries.

I ho fem mitjançant envasos reutilitzables.

En aquesta línia tenim una amplia oferta de carmanyoles  i bosses per  poder anar a comprar reduint embolcalls.

També us oferim  una amplia oferta de tapers per emmagatzemar i congelar tots tipus d’aliments, ja siguin cuinats o no.

O les diferents solucions que hi ha al mercat per poder embolcallar els vostres entrepans i fruites deixant de costat el paper d’alumini o el film de plàstic.

D’altra banda, tenim també a les nostres botigues sistemes de tractament de l’aigua, com les gerres Brita o els filtres de carbó actiu.

Aquests sistemes us permetran reduir la quantitat de residus plàstics alhora que us evitarà el carretejar les pesades garrafes amunt i avall.

I un dels nostres productes estrella, els sobres d’argiles naturals de la marca Naturpod que mantindran les vostres fruites i verdures fresques durant més temps a la nevera evitant així el malbaratament alimentari .

I continuarem buscant i treballant amb les marques que segueixin aquesta mateixa línia de treball: reduir la petjada  ecològica, ser respectuosos amb el medi ambient i fomentar l’estalvi energètic ,d’aigua o de residus, així com la igualtat social.