Olla ràpida TEKNA de BRA

La nova olla ràpida TEKNA de BRA converteix la cocció a pressió en el procés més ràpid, intuïtiu i segur de la cuina. Amb TEKNA podràs cuinar de forma sana i rica en vitamines, amb dos nivells de funcionament per preparar tot tipus de guisats en temps record. Triple fons difusor amb el qual s’arriba a la temperatura òptima de forma més ràpida i eficient i triple sistema de seguretat. Mànec ergonòmic que permet una fàcil i pràctica obertura sense renunciar a un innovador disseny.

Mànec ergonòmic que permet una fàcil i pràctica obertura sense renunciar a un innovador disseny. Fabricada en acer inoxidable 18/10 de la més alta qualitat i baquelita termo-resistent, que garanteixen una gran resistència al desgast. Amb un diàmetre de 22cm, TEKNA es presenta amb capacitat de 4 i 7 Litres. Ja pots venir a veure-la a la botiga!

La nueva olla rápida TEKNA de BRA convierte la cocción a presión en el proceso más rápido, intuitivo y seguro de la cocina. Con TEKNA podrás cocinar de forma sana y rica en vitaminas, con dos niveles de funcionamiento para preparar todo tipo de guisos en tiempo record. Triple fondo difusor con el cual se alcanza la temperatura óptima de forma más rápida y eficiente y triple sistema de seguridad. Mango ergonómico que permite una fácil y práctica apertura sin renunciar a un innovador diseño.

Mango ergonómico que permite una fácil y práctica apertura sin renunciar a un innovador diseño. Fabricada en acero inoxidable 18/10 de la más alta calidad y baquelita termo-resistente, que garantizan una gran resistencia al desgaste. Con un diámetro de 22 cm, TEKNA se presenta con capacidad de 4 y 7 litros. Ya puedes pasar a verla por nuestra tienda!

Material

El material necessari per al taller el suministrarem nosaltres. Tot i
així, si voleu portar els vostres estris de casa o adquirir qualse-
vos que us falti, a continuació us facilitem un llistat:

  • 1kg de mejillones
  • 50ml de vinagre de manzana
  • el zumo de una naranja, un limón y una lima
  • 100ml de aceite de oliva virgen extra
  • 8-10 granos de pimienta negra
  • 1 ramita de romero
  • 1/4 de granada

Compartir