Botiga del mes / Tienda del mes

cropped-logo-teixido-400x150-px.jpg

Arriba febrer! Aquest mes Teixidó ha estat escollida botiga del mes a la web compraeixample.com!. Estem molt contents de presentar-vos l’entrevista que ens van fer:

https://www.compraeixample.cat/cat/botiga-del-mes.html.

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

A Teixidó ens agrada fer barri i el comerç de proximitat. Esperem que gaudiu del reportatge tant com ho vàrem fer nosaltres!.

Llega febrero!. Este mes Teixidó ha sido elegida tienda del mes en la web de compraeixample.com!. Estamos muy contentos de presentaros la entrevista que nos hicieron:

https://www.compraeixample.cat/es/tienda-del-mes.html.

Compra Eixample es la primera plataforma de comunicación de promociones, ofertas y descuentos a medida del comercio de proximidad del Eixample. Una iniciativa innovadora y única en la ciudad de Barcelona, ​​ideada por los comercios de todas las asociaciones que han creado COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

En Teixidó nos gusta hacer barrio y el comercio de proximidad. Esperamos que disfrutéis de reportaje tanto como lo hicimos nosotros!.

Material

El material necessari per al taller el suministrarem nosaltres. Tot i
així, si voleu portar els vostres estris de casa o adquirir qualse-
vos que us falti, a continuació us facilitem un llistat:

  • 1kg de mejillones
  • 50ml de vinagre de manzana
  • el zumo de una naranja, un limón y una lima
  • 100ml de aceite de oliva virgen extra
  • 8-10 granos de pimienta negra
  • 1 ramita de romero
  • 1/4 de granada

Compartir