Novetats en el sector dels carros de la compra

Un carro amb característiques especials

Avui us volem presentar un producte pensat per facilitar la vida als nostres majors o persones amb dificultats de mobilitat.

Perquè per a ells, i en general per a tothom, és molt important seguir valent-nos per nosaltres mateixos, ja que ens ajuda a portar una vida activa i, autosuficient. Sense haver de dependre de ningú. Ens puja l’autoestima i ens dóna una independència que valorem molt.

I, com diuen tots els experts, hem de fomentar que els nostres majors segueixin fent tot el que puguin en el seu dia a dia. Que potenciem al màxim la seva autonomia personal, impulsant-los a que segueixin assumint les responsabilitats que estiguin al seu abast. Això els permetrà seguir sentint-se útils i independents. I si bé és innegable que les capacitats de la gent gran són sempre més limitades, el que hem de fer és posar-ho més fàcil.

I una de les rutines més saludables que poden realitzar els nostres majors és sortir al carrer i caminar una mica, per anar a fer la compra diària, o a cercar el diari, o simplement, a xerrar amb els amics a l’aire lliure.

I és per això que els fabricants de carros de la compra han anat adaptant aquest producte a les necessitats que han anat detectant en la nostra realitat diària, i dues marques diferents, han ideat dos models que ens agraden

Així, tant Carlett com Play han dissenyat dos models específicament pensats per a aquest sector de la nostra població. Creiem que recullen totes les peticions que ens heu fet arribar quan ens visiteu buscant un carro de la compra per als nostres sèniors.

El Lett 800 de Carlett, ja porta un temps al mercat i la resposta dels clients ha estat molt positiva.

Aquest carro té tot el que un carro d’aquestes característiques ha de tenir:

Un fre de seguretat o estacionament, indispensable per poder utilitzar el carro com a seient.

I un sistema instantani de fre que s’activa tirant d’ell amb les mans fins que s’atura el carret.

Unes rodes giratòries que milloren la mobilitat i els desplaçaments.

Un mecanisme de regulació de l’altura de manillar en tres posicions.

I una bossa interior amb nanses per extraure, fàcil de netejar.

Es presenta en tres colors, bordeus, gris i negre. Elegant i funcional.

És un producte còmode de plegar i guardar. Pensat per tenir en qualsevol tipus d’habitatge.

I també pensat per als no tan grans que volen convertir la tasca d’anar de compres en un plaer. Ideal per combinar compres i descans, compres i xerrades … En definitiva, el carro de la compra pensat per als enamorats de la vida social.

El nou Playcare de Playmarket, és un producte còmode de plegar i guardar, pensat per a qualsevol llar.

Fruit de l’experiència i el know how d’Playmarket neix Playcare, una innovadora gamma de producte ideada per facilitar el dia a dia de l’usuari sènior, proporcionant-li la independència i el confort que necessita per fer la compra sense esforç.

El nou carro de la compra Playcare presenta un manillar ergonòmic d’altura regulable que ofereix una gran estabilitat, permetent que l’usuari es doni suport de manera segura i còmoda. A més, el seu disseny ha estat ideat per facilitar la mobilitat sense obstacles que entorpeixin el pas. Per això, ha desaparegut la barra del darrere inferior que podia provocar cops i ensopegades.

Pensat per a cobrir les necessitats de el públic sènior, el carro Playcare disposa d’una borsa a doble nivell el nivell superior, de fàcil accés, permet carregar i descarregar sense necessitat d’ajupir-se.

Així mateix, el nivell inferior és accessible mitjançant un tancament de cremallera. Per disposar de capacitat completa de el carro, només ha d’extreure la bossa superior fixada també amb cremallera.

Es va presentar com a novetat a la fira Ambient de Frankfurt, inicialment en dos colors, gris i blau. Tenim un model de cada color a les nostres botigues però el gruix de la producció estava previst que arribarà al nostre país al maig. Ara, amb tota aquesta crisi sanitària que estem vivint, no sabem si es retardarà la seva entrada en el nostre mercat.

La nostra opinió

La veritat és que els dos carros ens agraden un munt pel seu disseny, funcionalitat, elegància i practicitat a l’hora de guardar-los. Potser, el model de Play és més discret en el sentit que passa per un carro de la compra normal, amb l’única diferència del seu manillar ergonòmic. Per als nostres sèniors més presumits.

El Lett800 té l’avantatge que permet seure-hi, fet que suposa un punt a favor seu per a les persones amb problemes de mobilitat, tinguin l’edat que tinguin.

I a vosaltres, quin us agrada més ??

Playcare