Efficient Iron de BRA

BRA ha ampliat el seu ventall de productes per adaptar-se a totes les necessitats dels seus consumidors amb el llançament de Efficient Iron, les noves graelles de ferro colat esmaltat amb una gran resistència i durabilitat.

La col·lecció es compon de 4 graelles amb i sense ratlles, rectangulars de 35x24cm i quadrades, de 24x24cm perfectes per rostits i per fer a la planxa.

Aquests productes funcionen molt bé amb altes temperatures aconseguint segellats perfectes en el cas de la carn. A més la seva gran resistència i fortalesa fan que siguin per a tota la vida.

Els estris d’aquesta col·lecció serveixen per a tot tipus de cuines fins i tot per inducció gràcies a l’alta conductivitat magnètica del seu material de fabricació. A més, Efficient Iron posseeix esmalt interior i exterior, la qual cosa la protegeix de l’òxid i de la deterioració d’un ús intensiu.

BRA ha ampliado su abanico de productos para adaptarse a todas las necesidades de sus consumidores con el lanzamiento de Efficient Iron, las nuevas parrillas de hierro fundido esmaltado con una gran resistencia y durabilidad.

La colección se compone de 4 parrillas con y sin rayas, rectangulares de 35x24cm  y cuadradas, de 24x24cm perfectas para asados y para cocinar a la plancha.

Estos productos funcionan muy bien con altas temperaturas consiguiendo sellados perfectos en el caso de la carne. Además su gran resistencia y fortaleza hacen que sean para toda la vida.

Los utensilios de esta colección sirven para todo tipo de cocinas incluso para inducción gracias a la alta conductividad magnética de su material de fabricación. Además, Efficient Iron posee esmalte interior y exterior, lo cual la protege del óxido y del deterioro de un uso intensivo.

Material

El material necessari per al taller el suministrarem nosaltres. Tot i
així, si voleu portar els vostres estris de casa o adquirir qualse-
vos que us falti, a continuació us facilitem un llistat:

  • 1kg de mejillones
  • 50ml de vinagre de manzana
  • el zumo de una naranja, un limón y una lima
  • 100ml de aceite de oliva virgen extra
  • 8-10 granos de pimienta negra
  • 1 ramita de romero
  • 1/4 de granada

Compartir