Comerç al carrer – 8 de Setembre

Tornem de l’estiu i us  convidem a gaudir novament de les Mostres de Comerç que venen acompanyades d’activitats al carrer i propostes lúdiques per a tothom que se celebren a diferents barris de la ciutat, entre ells el nostre, Poblenou.

Amb aquesta iniciativa, volem dinamitzar i donar visibilitat als establiments comercials dels barris.

Les Mostres de Comerç al carrer, que compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través dels Districtes, són una oportunitat per conèixer l’amplia i variada oferta de què gaudeix el comerç de proximitat. I els comerços volem, amb aquesta i d’altres iniciatives, actuar com un veritable element cohesionador que enriqueix la convivència ciutadana i dinamitza l’activitat dels barris.

Al barri hi ha de tot!! I volem que els poblenovins el gaudeixin!! Sortiu a passejar i veureu l’oferta de botigues i restauració que tenim al voltant del nostre eix central: la Rambla del Poblenou.

Volvemos del verano y os invitamos a disfrutar nuevamente de las Muestras de Comercio que vienen acompañadas de actividades en la calle y propuestas lúdicas para todos los que se celebran en diferentes barrios de la ciudad, entre ellos el nuestro, Poblenou.

Con esta iniciativa, queremos dinamizar y dar visibilidad a los establecimientos comerciales de los barrios.

Las Muestras de Comercio en la calle, que cuentan con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona a través de los distritos, son una oportunidad para conocer la amplia y variada oferta de que goza el comercio de proximidad. Y los comercios queremos, con esta y otras iniciativas, actuar como un verdadero elemento cohesionador que enriquece la convivencia ciudadana y dinamiza la actividad de los barrios.

En el barrio hay de todo !! Y queremos que la gente de Poblenou lo disfruten !! Salir a pasear y veréis la oferta de tiendas y restauración que tenemos alrededor de nuestro eje central: la Rambla del Poblenou.

Material

El material necessari per al taller el suministrarem nosaltres. Tot i
així, si voleu portar els vostres estris de casa o adquirir qualse-
vos que us falti, a continuació us facilitem un llistat:

  • 1kg de mejillones
  • 50ml de vinagre de manzana
  • el zumo de una naranja, un limón y una lima
  • 100ml de aceite de oliva virgen extra
  • 8-10 granos de pimienta negra
  • 1 ramita de romero
  • 1/4 de granada

Compartir