Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aquest curs va dirigit a tots els que vulguin tenir els fonaments de la cuina clàssica. Un curs totalment pràctic, on l’alumne prengui contacte amb els productes des del primer moment, i l’aprenentatge es planteja des de l’experimentació amb les receptes. Començarem per les tècniques bàsiques com talls, tipus de cocció, salses i presentació de plats, aplicades a receptes reals que es prepararan en cada classe, per després ser degustats pels alumnes en un dinar / sopar en acabar cada taller. En acabar el curs l’alumne tindrà els coneixements per poder enfrontar-se al món de la cuina des de casa o un primer pas per a l’orientació en l’àmbit de cuina professional. Si busqueu una opció per regalar o voleu passar una estona divertida en grup i amb amics, un taller de cuina és la millor opció. Us proposem dia i hora però si teniu un grup i us interessa un altre horari, contacteu amb nosaltres i ho arreglarem!

https://angelteixido.com/prestashop/inici/396-taller-iniciacion-a-la-cocina.html?search_query=taller&results=4


Este curso va dirigido a todos los que deseen tener los fundamentos de la cocina clásica. Un curso totalmente práctico, donde el alumno tome contacto con los productos desde el primer momento, y el aprendizaje se plantea desde la experimentación con las recetas.
Comenzaremos por las técnicas básicas como cortes, tipos de cocción, salsas y presentación de platos, aplicadas a recetas reales que se prepararán en cada clase, para luego ser degustados por los alumnos en una comida/cena al terminar cada taller.
Al terminar el curso el alumno tendrá los conocimientos para poder enfrentarse al mundo de la cocina desde su propia casa o un primer paso para la orientación en el ámbito de cocina profesional. Si buscáis una opción para regalar o queréis pasar un rato divertido en grupo y con amigos, un taller de cocina es la mejor opción. Os proponemos día y hora pero si tenéis un grupo y os interesa otro horario, contactad con nosotros y lo arreglaremos!

Deixeu un comentari