Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

La pizza és un pa pla fornejat elaborat amb farina de blat, sal, aigua i llevat, i cobert amb salsa de tomàquet, formatge i altres ingredients com salami, xampinyons, ceba, pernil o olives. Original de la cuina napolitana (Itàlia), s’ha fet molt popular a tot el món i presenta molt diverses variants.
En aquest taller aprendrem a fer massa fresca de pizza i les seves tècniques i després tu ja deixaràs volar la teva imaginació amb els ingredients per crear la seva pròpia pizza original! La enfornarem i a gaudir!
Portar davantal
Preu: 12 € per persona (el 2n fill no paga)

TALLER FAMILIAR DE PIZZA FRESCA
SABADO 5 DE MAYO 11H A 13H
La pizza es un pan plano horneado elaborado con harina de trigo, sal, agua y levadura, y cubierto con salsa de tomate, queso y otros ingredientes como salami, champiñones, cebolla, jamón o aceitunas. Original de la cocina napolitana (Italia), se ha hecho muy popular en todo el mundo y presenta muy diversas variantes.
En este taller aprenderemos a hacer masa fresca de pizza y sus técnicas y luego tú ya dejarás volar tu imaginación con los ingredientes para crear tu propia pizza original! La hornearemos y a disfrutar!
Traer delantal
Precio: 12€ por persona (el 2º hijo no paga)

Deixeu un comentari