Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dissabte 30 de juny de 11 a 13h, a la nostra botiga del carrer Pallars 224 a Poblenou.

T’agradaria menjar menys productes d’origen animal però no tens molt clar com fer-ho de forma equilibrada? Tens curiositat per nous tipus de cuina i vols provar receptes diferents? Ets vegetarià / vegà però et quedes sense idees?

En aquest taller donarem una petita xerrada sobre els diferents tipus de vegetarianisme, des de l’alimentació plant-based fins al veganisme. Veurem les nocions bàsiques a tenir en compte per menjar menys productes d’origen animal de forma saludable. I no faltaran petits trucs que ens faran la vida vegetariana més fàcil! Després prepararem un menú vegà equilibrat i unes postres que us sorprendrà! Tot d’origen vegetal i més sense gluten ni processats! Porta davantal i un tupper mitjà! Les postres no podràs resistir-te a menjar-al moment però la resta del menú podràs emportar-te’l a casa.

Dirigit per Cristina Cano, investigadora tecnològica en l’àmbit professional i lluitadora contra l’endometriosi en el personal. La seva trajectòria investigadora li serveix de base crítica per indagar sobre la cuina natural com a reforç terapèutic.

Reserva la teva plaça / Reserva tu plaza

https://angelteixido.com/prestashop/talleres/415-taller-iniciacion-cocina-vegana.html?

 

Taller de cuina vegana

Taller de Introducción a la Cocina Vegana. Sábado 30 de junio de 11 a 13h, en nuestra tienda de la calle Pallars 224 en Poblenou.

Te gustaría comer menos productos de origen animal pero no tienes muy claro cómo hacerlo de forma equilibrada? Tienes curiosidad por nuevos tipos de cocina y quieres probar recetas diferentes? Eres vegetariano/vegano pero te quedas sin ideas?

En este taller daremos una pequeña charla sobre los diferentes tipos de vegetarianismo, desde la alimentación plant-based hasta el veganismo. Veremos las nociones básicas a tener en cuenta para comer menos productos de origen animal de forma saludable. Y no faltarán pequeños trucos que nos harán la vida vegetariana más fácil! Después prepararemos un menú vegano equilibrado y un postre que os sorprenderá! Todo de origen vegetal y además sin gluten ni procesados! Trae delantal y un tupper mediano! El postre no podrás resistirte a comerlo al momento pero el resto del menú podrás llevártelo a casa.

Dirigido por Cristina Cano, investigadora tecnológica en el ámbito profesional y luchadora contra la endometriosis en el personal. Su trayectoria investigadora le sirve de base crítica para indagar sobre la cocina natural como refuerzo terapéutico

Deixeu un comentari