Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

NOU TALLER DE TEPPANYAKI!

Dissabte 17 d’octubre de 2020, de 11:00 a 13:00 hores

A l’EspaiCuina de la nostra botiga del carrer Pallars 224

Teppanyaki és un estil de cuina japonesa de la Segona Guerra Mundial que utilitza una planxa de ferro per cuinar aliments. El seu nom deriva de dues paraules teppan, que vol dir planxa i yaki, que vol dir asat.

En aquest taller de Teppanyaki aprendrem a elaborar el famós okonomiyaki, també anomenat pizza japonesa, i uns deliciosos yakisoba de porc i verdures.

El taller inclou receptes, estris i ingredients.

Xef: Marta Codina

30 € / taller

Places limitades a 8 persones

Condicions COVID-19 del Taller de Teppanyaki

– Aforament reduït i reorganització de distàncies.

– Els participants han d’arribar amb mascareta i seguir tot el taller amb la mateixa.

– A l’arribar, s’ha de prendre la temperatura a cada assistent, s’apuntarà en una llista el nom, la data i hora d’arribada, el telèfon i la temperatura corporal.

– Es facilitarà un davantal sol ús, protecció per al calçat i es rentaran les mans amb aigua i sabó + gel hidroalcohòlic.

– Si ho desitgen, poden usar guants, però no és obligatori.

– Es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament de el curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

– L’espai estarà desinfectat. Els materials de parament seguiran una rutina d’extrema neteja i les mercaderies seran desinfectades, sobretot el producte fresc. Utilitzarem més material d’un sol ús.

– A cada persona se li lliurarà un dossier amb les receptes, un boli i una ampolla d’aigua.

Deixeu un comentari