Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

TALLER DE SUSHI 3/10/2020

Dissabte de 11.30H A 13.00H

Taller 100% participatiu.

En aquest taller d’iniciació aprendrem a preparar l’arròs per al sushi, cada un farà 8 peces de hosomaki de salmó i 8 peces de uramaki de surimi, cogombre i maionesa i nigiris …

Portar davantal, carmanyola i ganes de passar-ho bé!.

Màxim 8 places.

PREU 30 € per persona (inclou receptari, llistat de botigues, degustació i beguda)

Reserva de plaça: https://angelteixido.com/taula_cuina/talleres/570-taller-de-sushi.html

Lloc: Teixidó C / Pallars 224

930 10 85 38

Condicions COVID-19

– Aforament reduït i reorganització de distàncies.

– Els participants han d’arribar amb mascareta i seguir tot el taller amb la mateixa.

– A l’arribar, s’ha de prendre la temperatura a cada assistent, s’apuntarà en una llista el nom, la data i hora d’arribada, el telèfon i la temperatura corporal.

– Es facilitarà un davantal sol ús, protecció per al calçat i es rentaran les mans amb aigua i sabó + gel hidroalcohòlic.

– Si ho desitgen, poden usar guants, però no és obligatori.

– Es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament de el curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

– L’espai estarà desinfectat. Els materials de parament seguiran una rutina d’extrema neteja i les mercaderies seran desinfectades, sobretot el producte fresc. Utilitzarem més material d’un sol ús.

– A cada persona se li lliurarà un dossier amb les receptes, un boli i una ampolla d’aigua.

GARANTIES DE CANCELACIÓ I CONDICIONS DE RESERVA

Condicions de reserva i cancelació de tallers i cursos de cuina:
  1. S’ha d’abonar la totalitat de l’import de la reserva per avançat. Pots fer el pagament online amb targeta de crèdit o dèbit a través dels servidors de el sistema de pagament segur en línia. Si ho prefereixes, també podem facilitar el nostre número de compte per pagar mitjançant transferència bancària, o pots visitar-nos al nostre local a Pallars 224 per pagar en efectiu o targeta.
  1. Les reserves no es consideraran formalment efectuades fins a comprovar correctament la recepció de l’pagament corresponent. Si per algun motiu no es pot fer aquesta comprovació, ens reservem la possibilitat de cedir la teva plaça a una altra persona.
  1. Si necessites canviar de plans, pots comunicar-ho amb un termini de 72 h d’antelació. Passat aquest termini, no s’admeten canvis ni devolucions, i només podràs cedir la teva plaça a un amic o conegut. Si no us presenteu a l’taller i no has avisat amb l’antelació prevista, no podem fer canvis ni tornar-te el import. Això també afecta les targetes o cupons regal.
  1. Si nosaltres cancel·lem un taller perquè no s’arriba al nombre mínim viable de participants, o per qualsevol altre motiu, t’avisarem immediatament i et proposarem una alternativa o et retornarem els diners sense cap inconvenient. Reservat el dret a cancel·lar qualsevol activitat per qualsevol motiu al nostre propi criteri, sense que aquesta cancel·lació pugui comportar cap tipus de compensació més enllà de la devolució de l’import prèviament abonat pel taller cancel·lat.
  1. Si vens per un codi promocional o per un sorteig o qualsevol altre tipus de plaça gratuïta tampoc admet cap tipus de cancel·lació.
  1. La realització d’una reserva implica l’acceptació de les presents condicions.
  1. Donada l’excepcionalitat de el moment actual per l’afectació de l’Covid 19, en casos en què els usuaris no puguin assistir a un taller, per infecció o per romandre en quarantena durant aquest període; s’emetrà un val per valor de el mateix. En aquests casos haurem de verificar que, a el tornar a taller, la persona estigui completament sana.

 

Deixeu un comentari