Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Els panellets són un dolç típic de Catalunya i Balears. La tradició explica que s’elaboraven per tots Sants (dia 1 de novembre) per portar com a ofrena als difunts. Es preparaven amb els fruits secs recol·lectats a la tardor i es caracteritzen per el seu esponjós cor de massapà.

S’acosta la temporada de panellets! Si voleu aprendre l’art de fer panellets, els diferents tipus i tècniques, sabors e ingredients, no us podeu perdre aquest taller. Dissabte 27 d’octubre de 18 a 19:30h al nostre Espai Cuina del carrer Pallars 224. Podeu venir en família!! Farem servir la recepta professional dels pastissers, amb massapà i no amb patata ni boniato. I us ensenyarem trucs i l’ingredient secret perquè no quedin secs i pogueu sorprendre a tothom. Preu:12€ places limitades. Reserveu la vostra plaça a la nostra botiga o al nostre web!

https://angelteixido.com/prestashop/talleres/423-taller-de-panellets.html

Taller de Panellets

Taller de Panellets

Los panellets son un dulce típico de Catalunya y Baleares. La tradición cuenta que se elaboraban por todos los Santos (día 1 de noviembre) para llevar como ofrenda a los difuntos. Se preparaban con los frutos secos recolectados en otoño y se caracterizan por su esponjoso corazón de mazapán.

Se acerca la temporada de panellets! Si deseas aprender el arte de hacer panellets, los diferentes tipos y técnicas, sabores y ingredientes, no os podéis perder este taller. Sábado 27 de octubre de 18 a 19: 30h en nuestro Espacio Cocina de la calle Pallars 224. Podéis venir en familia !! Usaremos la receta profesional de los pasteleros, con mazapán y no con patata ni boniato. Y os enseñaremos trucos y el ingrediente secreto para que no queden secos y podáis sorprender a todo el mundo. Precio: 12 € plazas limitadas. Reserve su plaza en nuestra tienda o en nuestra web!

https://angelteixido.com/prestashop/talleres/423-taller-de-panellets.html

Deixeu un comentari