Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aprendrem a fer la massa de donuts súper esponjosa i els cuinarem al forn per baixar les calories. Els cobrirem amb diferents glasses.

Un dònut és el nom anglès d’un tipus de rosquilla caracteritzat pel fet de ser espès i tou, i que pot presentar-se ensucrat, recobert de xocolata o altres productes, així com farcit. A més de ser el dolç preferit de Hommer Simpson!

Tallers per a fer en família sense importar l’edat. De la mà de la xef Marta Codina, aprendrem diferents elaboracions culinàries on col·laborarà tota la família, formant un gran equip. Gaudeix amb els teus fills o amb la teva parella, amb els avis, pares, tiets, nebots…¡ens ho passarem molt bé!
Portar davantal.
Preu: 12 eu per persona (el 2n fill no paga)

 

TALLER DE DONUTS

Aprenderemos a hacer la masa de donuts súper esponjosa y los cocinaremos al horno para bajar las calorías. Los cubriremos con diferentes glasas. 

Un donut es el nombre inglés de un tipo de rosquilla caracterizado por ser espeso y blando, y que puede presentarse azucarado, recubierto de chocolate u otros productos, así como relleno. Además de ser el dulce preferido de Hommer Simpson!

Talleres para hacer en familia sin importar la edad. De la mano de la chef Marta Codina, aprenderemos diferentes elaboraciones culinarias donde colaborará toda la familia, formando un gran equipo. Disfruta con tus hijos o con tu pareja, con los abuelos, padres, tíos, sobrinos … ¡nos lo pasaremos muy bien!

Llevar delantal.

Precio: 12 eu por persona (el 2º hijo no paga)

Deixeu un comentari