Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller de Batch Cooking flexitarià

Divendres 13 de novembre de 17 a 20 hores

A l’EspaiCuina de la nostra botiga del carrer Pallars 224

Segurament moltes famílies ja estan de nou immerses en horaris escolars i laborals i el tema dinars i sopars de vegades és de bogeria

Per això us oferim aquest taller de Batch Cooking flexitarià, perquè veieu el pràctic que resulta el Batch Cooking (nom modern actual) i que no és més que organitzar-te cuinant un cop a la setmana.

De fet, cuinarem junts en una sessió d’unes tres hores.  I deixarem preparats els menús de dilluns a divendres de la setmana, tant al migdia, per dinar, com pels sopars.

Aquest es el taller ideal per aprendre com no ser esclau de la cuina. Com pots gaudir organitzant els menus de tota la setmana.

Si mai t’has atrevit o no saps per on començar, uneix-te al nostre taller de Batch Cooking i veuràs que no és complicat

Inclou demostració, dossier informatiu, planning d’un menú flexiterià-vegà per a una setmana, llista de la compra, receptes i degustació de tot el elaborat

Amb Lola Martí, experta en cuina vegana sense gluten, vegetarià i flexiteriana. Imparteix tallers i classes de cuina tant presencials com online i ofereix assessorament nutricional després de formar-se com a Tècnica en Alimentació Natural a Ismet.

Reserveu aquí la vostra plaça

https://angelteixido.com/taula_cuina/talleres/592-taller-de-batch-cooking-flexitariano-.html

Preu: 45 €

Condicions COVID-19

1.- Aforament reduït i reorganització de distàncies.

2.- Els participants han d’arribar amb mascareta i seguir tot el taller amb la mateixa.

3.- A l’arribar, s’ha de prendre la temperatura a cada assistent, s’apuntarà en una llista el nom, la data i hora d’arribada, el telèfon i la temperatura corporal.

4.- Es facilitarà un davantal sol ús, protecció per al calçat i es rentaran les mans amb aigua i sabó + gel hidroalcohòlic.

5.- Si ho desitgen, poden usar guants, però no és obligatori.

6.- Es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament de el curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

7.- L’espai estarà desinfectat. Els materials de parament seguiran una rutina d’extrema neteja i les mercaderies seran desinfectades, sobretot el producte fresc. Utilitzarem més material d’un sol ús.

8.- A cada persona se li lliurarà un dossier amb les receptes, un boli i una ampolla d’aigua.

 

Deixeu un comentari