Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller: Alimentació i Menopausa

Divendres 17/09/2021 de 17 a 19H

A l’EspaiCuina de la nostra botiga a Pallars 224, al Poblenou

Preu: 25€

La menopausa, procés en el qual cessa la menstruació, es dóna en les dones d’entre 48 i 55 anys i està causada per la disminució d’estrògens. Aquesta reducció també va a causar canvis en la salut: òssia, cardiovascular i el sistema urinari, així com alteracions en els nivells d’energia, increment de pes i fogots. Ara, més que en altres etapes, cal esforçar-se a atendre les necessitats nutricionals i fer exercici pautat i habitual, ja que diferents estudis demostren que aquí radica l’èxit per superar els canvis que la menopausa origina.

Si estàs en aquest època de la vida de la dona, aquest taller t’interessa.

Donarem pautes que aliments ens ajuden i quines ens perjudiquen a nivell nutricional i hormonal i com això repercuteix en el nostre pes i estat d’ànim durant aquest procés. A més cuinarem un menú complet que respongui a les nostres necessitats durant la menopausa.

Reserva la teva plaça aquí:

https://angelteixido.com/taula_cuina/talleres/645-taller-alimentacion-y-menopausia.html

Condicions COVID-19

– Aforament reduït i reorganització de distàncies.

– Els participants han d’arribar amb mascareta i seguir tot el taller amb la mateixa.

– A l’arribar, s’ha de prendre la temperatura a cada assistent, s’apuntarà en una llista el nom, la data i hora d’arribada, el telèfon i la temperatura corporal.

– Es facilitarà un davantal sol ús, protecció per al calçat i es rentaran les mans amb aigua i sabó + gel hidroalcohòlic.

– Si ho desitgen, poden usar guants, però no és obligatori.

– Es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament de el curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

– L’espai estarà desinfectat. Els materials de parament seguiran una rutina d’extrema neteja i les mercaderies seran desinfectades, sobretot el producte fresc. Utilitzarem més material d’un sol ús.

– A cada persona se li lliurarà un dossier amb les receptes, un boli i una ampolla d’aigua.

Deixeu un comentari