Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

A Teixidó estem de celebració! El proper 14 de juliol, la nostra botiga del carrer Pallars compleix 5 anys. Cinc anys de treball i il·lusió que s’han vist recompensats per la gran acollida que Poblenou ens ha brindat. I per això, volem compartir amb vosaltres el nostre aniversari amb un sorteig especial que hem preparat amb molt d’afecte d’un dels nostres productes estrella: LA FREGIDORA D’AIRE de la marca KUKEN.

Les característiques d’aquesta fregidora son: 2 litres de capacitat i 1000W de potencia.

Que us sembla? Us animeu a participar-hi?

En aquest post, us deixem les bases de participació a continuació:

Sorteig 5è ANIVERSARI TEIXIDÓ

 Condicions generals de la promoció

TEIXIDÓ, amb el propòsit de premiar als seus clients de la botiga física, inicia aquest sorteig entre les persones que, entre les dies 1 i 13 de juliol, dipositin un tiquet de compra de la botiga amb les seves dades (nom i telèfon), a la bústia que tenim al taulell especialment per aquest sorteig.

 1.   Àmbit territorial

No hi ha limitacions d’àmbit territorial per participar-hi.

2.   Data d’inici i acabament del sorteig

Es podrà participar dins de l’horari d’apertura de la botiga, des de el dia 1 de juliol fins el 13 de juliol d’enguany.  El dijous 14 de Juliol s’anunciarà la persona guanyadora mitjançant les xarxes socials i de la mateixa botiga.

3.   Organitzador de la promoció

L’organitzadora d’aquesta promoció és la Pilar Teixidó Garcia representant de TEIXIDÓ amb domicili social al carrer Pallars, 224, 08005 de Barcelona, i amb N.I.F. número 46653808-X.

4.   Procediment del sorteig i premis

La dinàmica consistirà en dipositar dins l’urna especialment habilitada per aquest fi a la botiga, un tiquet de compra amb data entre 1 i 13 de juliol de 2022. En el tiquet hi ha de constar el nom de la persona participant i un telèfon de contacte. Es pot participar totes les vegades que es vulgui, sempre i quan es compleixin les condicions especificades en aquestes bases.

Qui guanya

El tiquet guanyador serà triat aleatòriament entre tots el tiquets dipositats a l’urna. Posteriorment es comprovaran que es compleixin les condicions del sorteig i es contactarà amb la persona titular del tiquet.

En cas de no poder-se posar en contacte amb la persona guanyadora en el període d’una setmana posterior al primer contacte, o que el tiquet  seleccionat aleatòriament no compleixi les condicions esmentades en aquestes bases, es farà el traspàs del premi al següent tiquet obtingut de l’urna.

La tria del tiquet serà gravada per tal de que qui ho demani, pugui veure el procediment emprat en l’obtenció del tiquet guanyador.

a.  El premi

El premi consisteix en:

– 1 fregidora d’aire KUKEN de 2L de capacitat i 1000w de potència.

En cap cas el premi es pot canviar per diners ni per qualsevol altre producte de les botigues TEIXIDÓ.

5.   Comunicació

Teixidó es reserva el dret de comunicar a les seves xarxes socials i a la seva pàgina web el nom de la persona guanyadora del sorteig. Només pel fet d’acceptar el premi, el beneficiari autoritza a Teixidó a utilitzar, si cal, la seva imatge en l’explotació publicitària que es faci del premi concedit.  L’acceptació del premi implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

6.   Qui hi pot participar

Pot participar en el sorteig qualsevol client de la botiga Teixidó del carrer Pallars 224 que vulgui dipositar el seu tiquet de compra dins l’urna especialment habilitada per aquest fi al taulell de la botiga.

És imprescindible acceptar les condicions de l’aplicació del sorteig. En cas de no acceptar la sessió de les dades sol·licitades l’usuari no podrà participar al sorteig.

Les persones que realitzin pràctiques il·lícites en la participació del sorteig quedaran automàticament excloses del mateix. Queden exclosos del sorteig els treballadors o col·laboradors usuals de Teixidó així com els familiars.

7.   Protecció de dades

Les dades personals dels participants en aquest sorteig i la imatge del guanyador queden subjectes a la mateixa política de protecció de dades que Teixidó ja duu a terme respecte dels seus clients i, per tant, seran objecte de tractament en els mateixos termes i condicions que es tracten les dades personals dels clients, dels quals aquests són coneixedors. La informació detallada de la nostra política de privacitat es troba a https://angelteixido.com/taula_cuina/content/2-aviso-legal. El nom i la imatge del guanyador es podran difondre al web de Teixidó, a les xarxes socials i publicacions pròpies.

8.   Límit de responsabilitats

Teixidó no es farà responsable d’aquelles transmissions electròniques que arribin incomplertes, s’efectuïn amb retard, es perdin, siguin invàlides en conformitat amb allò establert en les presents bases, s’enviïn a través de canals no establerts en el sorteig o siguin confuses per qualsevol motiu (errors tècnics inclosos, però no limitats, al mal funcionament de qualsevol xarxa, hardware, software, error humà, tècnic o de qualsevol altre tipus), que puguin succeir al processar les participacions.

Excepte que la Llei especifiqui expressament el contrari, Teixidó no serà responsable pels danys i perjudicis que pogués patir el guanyador amb motiu de la participació en el present sorteig o per l’ús inadequat dels premis. La participació en aquest sorteig suposa la plena acceptació de les presents bases.

Deixeu un comentari