Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aquest proper dissabte 27 d’octubre de 11 a 13 hores, estarem en Teixidó Taula i Cuina del carrer Pallars 224 a Poblenou amb un showcooking gratuït en què prepararem diversos plats cuinats amb aliments propis de l’estació de tardor en què ens trobem i com a ingredient estrella: les bolets

Si vols veure al nostre robot de cuina en acció, no dubtis en passar-te per l’Espai Cuina de Teixidó i podràs veure com preparem els següents plats:

– Crema de cigrons i bolets shitake

– Vedella amb bolets i brandy

– Peres amb xocolata

Els bolets shitake són relativament nous a les nostres receptes. Procedents del Japó on són utilitzats des de temps dels emperadors, són uns bolets que creixen sobre matèria en descomposició, sobretot fusta de roure però també en un altre tipus de fustes com eucaliptus, faig i alzina i que es desenvolupa en zones càlides i humides. Es caracteritzen per tenir un barret beig i marró, de tacte suau, que en la naturalesa pot arribar a assolir els 25 centímetres de diàmetre, però els que podem trobar en els supermercats normalment han estat conreats sobre sacs de substrat i fusta triturada. Entre les seves múltiples propietats, que les feien un dels remeis més utilitzats en l’antiga medicina xinesa, destaca el seu reforç d’energia vital, ajuda a mantenir-se jove, enforteix les defenses i ofereix protecció enfront del càncer. El seu aroma és profund, amb notes a terra, caramel i nou moscada i li confereix a la nostra crema un gust especial.

Per a la nostra vedella utilitzarem un variat de bolets autòcton, molt tradicional a la cuina catalana, i mentre preparem el nostre plat principal, al Varoma farem les nostres peres que banyarem en xocolata.

Un menú de tardor per llepar-se els dits !!

Si voleu seguir-nos per conéixer les novetats, notícies  receptes de Thermomix, us deixem el blog

https://thermomix-barcelona.es/pilar-teixido-garcia

I recordeu, és dissabte de comerç al carrer a Poblenou així que aprofiteu per gaudir del nostre barri i els seus comerços!

Deixeu un comentari