Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Aprendrem a fer sushi maki i ens el portarem a casa per dinar.

Sushi :És un plat d’origen japonès basat en arròs que s’acompanya en general amb: sèsam, salmó o truita, depenent dels gustos pot estar cru o fumat, adobat amb vinagre d’arròs , sucre, sal i altres ingredients, com verdures, peixos o mariscs Aquest plat és un dels més reconeguts de la gastronomia japonesa i un dels més populars internacionalment. Encara que normalment s’associa el sushi amb el peix i el marisc, també pot portar verdures o ou, o fins i tot qualsevol altre acompanyant.
També farem uns deliciosos hosomakis i uramakis.
Portar davantal i una carmanyola per endur-te els que preparis.
Preu: 18 eu per persona

TALLER FAMILIAR DE SUSHI
SÁBADO 29 DE SEPTIEMBRE 11h a 12:30h
Aprenderemos a hacer sushi y maki y nos los llevaremos a casa para comer.

Sushi  es un plato de origen japonés basado en arroz que se acompaña en general con: sésamo, salmón o trucha, dependiendo de los gustos puede estar crudo o ahumado, adobado con vinagre de arroz, azúcar, sal y otros ingredientes, como verduras, pescados o mariscos Este plato es uno de los más reconocidos de la gastronomía japonesa y uno de los más populares internacionalmente.

Aunque normalmente se asocia el sushi con el pescado y el marisco, también puede llevar verduras o huevo, o incluso cualquier otro acompañante.

También haremos unos deliciosos hosomakis y uramakis.
Traer delantal y un tupper para llevarte los que prepares!
Precio: 18 eur por persona

Leave A Comment