Torna el Petit Gran Xef!

 

Taller Petit Gran Xef

Ens anem de vacances però no parem …. Ja tenim preparats els nous tallers del nostre curs “Petit Gran Xef” que volem presentar-vos i esperem que us agradin.

La nostra xef, la Marta Codina, ha imaginat uns tallers d’allò més creatius i divertits, cosa que, amb aquesta calor, té molt de mèrit la veritat … La Marta Codina és cuinera professional. Va estudiar a l’escola Superior d’Hoteleria de Barcelona i també ha cursat diferents especialitats a escoles de renom com la Hofmann, la Bellart o Espai Sucre.

Actualment, dóna classes de cuina per a nens i adults. És especialista en cuina japonesa. També la podeu trobar fent showcookings i és assessora gastronòmica i xef particular.

La seva idea és que els nens aprenguin a cuinar des de ben petits. La cuina, a més de ser imprescindible per a la seva autonomia, els ajuda a sentir-se independents.

L’aprenentatge de la cuina per part de nens i nenes de 4 a 14 anys és d’un gran potencial formatiu en l’aspecte manual, artístic, científic, nutricional i afectiu … i tot això com un joc!

A les classes desenvolupen la seva creativitat alhora que es realitza un reforç escolar, atès que la cuina requereix de càlculs, mesures, comprensió de textos, química …

D’altra banda, la cuina presenta una important capacitat formativa. Mitjançant la cuina es treballa la paciència i autocontrol dels nens i nenes (esperar que les coses surtin del forn és realment un desafiament), la seva capacitat d’observació i el sentit de treball en equipo. Aprendran a ser més independents i guanyaran AUTOESTIMA.

També és molt important que els nens/es prenguin consciència sobre la importància d’una bona alimentació i, això, només és possible des del coneixement. Veient els índexs alarmants d’obesitat a Espanya, és imprescindible inculcar en els nens i nenes el valor dels bons aliments i la necessitat de portar una dieta sana i equilibrada

Us presentem els tallers d’aquest nou curs INICI 21 de setembre/finalitza 14 de desembre

Activitat dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys (per a altres edats, preguntar)

  • SESSIÓ 1: S’ACABA L’ESTIU! (farem receptes fredes: gaspatxo de síndria i pastís salat)
  • SESSIÓ 2: FRUITA DIVERTIDA! (farem unes receptes amb fruita, diferents i delicioses)
  • SESSIÓ 3: MIRA L’OU COM BALLA! (farem flam d’ou, truita de formatge i ous farcits)
  • SESSIÓ 4: CREA LA TEVA RECEPTA! (amb els ingredients proposats, hauran de crear una recepta…)
  • SESSIÓ 5: TOTS SANTS! (elaborarem els clàssics panellets i una monstruosa recepta de Halloween)
  • SESSIÓ 6: TOCAR FERRO! (farem llenties amb xoriço, humus i empedrat)
  • SESSIÓ 7: MÉS BO QUE EL PA! (farem pa creatiu)
  • SESSIÓ 8: MAR I MUNTANYA! (farem mandonguilles amb sèpia i pollastre amb escamarlans)
  • SESSIÓ 9: CUINEM A CEGUES! (decorarem un pastís amb els ulls tapats amb les instruccions d’un/a company/a)
  • SESSIÓ 10: BON NADAL! (farem galetes de Nadal i més coses…)

 

 

No se admiten más comentarios