L’aprenentatge de la cuina per part de nens i nenes de 4 a 14 anys és d’un gran potencial formatiu en l’aspecte manual, artístic, científic, nutricional i afectiu … i tot això com un joc!

A les classes desenvolupen la seva creativitat alhora que es realitza un reforç escolar, atès que la cuina requereix de càlculs, mesures, comprensió de textos, química …

D’altra banda, la cuina presenta una important capacitat formativa. Mitjançant la cuina es treballa la paciència i autocontrol dels nens i nenes (esperar que les coses surtin del forn és realment un desafiament), la seva capacitat d’observació i el sentit de treball en equip.  Aprendran a ser més independents i guanyaran AUTOESTIMA.

També és molt important que els nens/es prenguin consciència sobre la importància d’una bona alimentació i, això , només és possible des del coneixement. Veient els índexs alarmants d’obesitat a Espanya, és imprescindible inculcar en els nens i nenes el valor dels bons aliments i la necessitat de portar una dieta sana i equilibrada.

Per això, la nostre xef Marta Codina ha dissenyat aquest curs d’iniciació a la cuina pels més petits de la casa perquè prenguin consciència alhora que es diverteixen!

La Marta Codina és cuinera professional. Va estudiar a l’escola Superior d’Hoteleria de Barcelona i també ha cursat diferents especialitats a escoles de renom com la Hofmann, la Bellart o Espai Sucre.

Actualment, dóna classes de cuina per a nens i adults. És especialista en cuina japonesa. També la podeu trobar fent showcookings i és assessora gastronòmica i xef particular.

La seva idea és que els nens aprenguin a cuinar des de ben petits. La cuina, a més de ser imprescindible per a la seva autonomia, els ajuda a sentir-se independents.

Aquí us deixem les sessions:

 

  • SESSIÓ 1: PASTA DE FULL SALADA (aprendrem a fer quiche lorraine de pernil, pastes salades i empanadilles de tonyina)
  • SESSIÓ 2: PASTA DE FULL DOLÇA (aprendrem a fer tartaletes de fruites -amb crema pastissera-, croissants i palmeretes)
  • SESSIÓ 3: MENÚ BURGER (hamburguesa saludable de carn ecològica acompanyada de xips de verdures)
  • SESSIÓ 4: TRAMPANTOJOS (dolços amb falses aparences…)
  • SESSIÓ 5: DINARS DE FESTA MAJOR (macarrons i pollastre al forn)
  • SESSIÓ 6: CRÊPES I DORAYAKIS (mateixos ingredients per formar dues postres diferents)
  • SESSIÓ 7: CROQUETES (aprendrem a fer beixamel i croquetes de pollastre i de pernil)
  • SESSIÓ 8: POSTRES EN GOT I SMOOTHIES (esmorzars i berenars saludables en un got)
  • SESSIÓ 9: PICNIC ( menú per emportar al aire lliure)
  • SESSIÓ 10: COCA DE ST JOAN (farem una coca de St Joan cadascú i ens acomiadarem per desitjar un bon estiu!)

Us podeu inscriure a les nostres botigues o al nostre web

http://angelteixido.com/prestashop/talleres/403-taller-petit-gran-xef.html?live_configurator_token=5ae2357a7829b70e4d4c05614e6f4517&id_shop=1&id_employee=1&theme=theme2&theme_font=