Novedad Lékué : moldes silicona bagels

 

bagel3        bagel2

Avui us volem presentar les novetats de Lékué per aquesta tardor.
Entre elles, ens han agradat els motlles de silicona per fer bagels casolans.
El bagel és un tipus de pa amb un forat al mig, o dit d’una altra manera, és una petita rosca tradicional de la gastronomia nord-americana, canadenca i fins i tot londinenc, encara que sembla ser que el seu origen és Polonès. És un pa amb diferents variants encara que totes tenen en comú que abans d’anar al forn ha de passar per una cocció en aigua, el que li proporciona el seu particular textura i sabor.
Si us agrada aquest tipus de panets i també us agrada fer pa a casa, podeu llançar-vos a fer bagels casolans. Lékué ha dissenyat motlles individuals que ajuden a donar forma al pa i a mantenir-la tant durant la seva cocció com durant el seu enfornat.
Aqui us deixem un vídeo perquè pugueu fer-los un cop d’ull.

Hoy os queremos presentar las novedades de Lékué para este otoño.
Entre ellas, nos han gustado los moldes de silicona para hacer bagels caseros.
El bagel es un tipo de pan con un agujero en medio, o dicho de otra forma, es una pequeña rosca tradicional de la gastronomía norteamericana, canadiense e incluso londinense, aunque parece ser que su origen es Polaco. Es un pan con diferentes variantes aunque todas tienen en común que antes de ir al horno debe pasar por una cocción en agua, lo que le proporciona su particular textura y sabor.
Si os gusta este tipo de panecillos y también os gusta hacer pan en casa, podéis lanzaros a hacer bagels caseros. Lékué ha diseñado moldes individuales que ayudan a dar forma al pan y a mantenerla tanto durante su cocción como durante su horneado.
Aqui os dejamos un vídeo para que podáis echarles un vistazo.
https://youtu.be/MKjrwLL0Pd4

No se admiten más comentarios